Fyllda kycklingbiffar med solig canelloni
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram kycklingfärs
  • 1 st ägg
  • 2 st Schalottenlök(ar) , ca 1/2 dl hackad lök
  • 4 skiva(or) salami , italiensk, tunna skivor
  • 4 blad salvia
  • 1 dl parmesanost, riven
  • 2 msk grädde
  • 2 dl ströbröd
  • 3 msk smör
  • 3 msk rapsolja
  • 1 salt och peppar , nymalen
  • 8 st Barilla Cannelloni , La Collezione
  • 1 burk(ar) kronärtskockshjärtan , 240 g
  • 10 st soltorkade tomater i olja
  • 2 st Schalottenlök(ar) , ca 1/2 dl hackad lök
  • 1 msk kycklingfond
  • 250 gram ricottaost
  • 1 st tomat(er) , kvisttomat
  • 1 st gul paprika
  • 1 dl ärtor , gröna, små
  • 2 msk olivolja , + 2 msk
  • 1 salt och peppar , nymalen
  • 1 bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.