Lägg några isbitar i en shaker och slå i gin och likör. Rör om, helst med en glasstav. Sila ner i ett medelstort vinglas och fyll försiktigt på kylskåpskall, hårt vispad grädde som ska bilda ett översta lager
det är just i maj jag och Alexander träffats och blivit ett par. Enligt ursprungliga receptet ska man använda sötrix, men jag hoppar över det och sötar inte alls rulltårtan
//Malin. Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen. Ha ha, låter ju illa. Precis som om jag äter snabbmat varje dag och frossar i kakor och godis mellan målen
Och gärna något tillbehör, som här till exempel med rejäla bitar av frästa champinjoner. Fyllningen är en härlig mix av sådant som är bland det godaste jag vet
Då kanske du får krydda lite extra eftersom tofun inte är lika smakrik som get/fårosten. De passar också som liten kvällsrätt, med lite extra sallad och kanske ett glas vin - inga pekpinnar där inte
Relativt snabbt fixat, det är fyllandet som kan ta lite tid men det är det värt. Du har väl inte glömt bort stekpannan helt och hållet i dessa grilltider
Så ska jag försöka fixa till en kategori med bål, only for you Jake. Jag fick frågan för ett tag sedan varför jag inte har några recept på bål på bloggen
175 g smör1 kuvert saffran (1/2 g)2 ägg3 dl strösocker1 ½ dl mjölk1 tsk fiberhusk2 tsk bakpulver1 ½ dl mandelmjöl (70 g)1 dl potatismjöl (80 g)2 ½ dl glutenfri mjölmix, t ex Semper fin mix (150 g)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.