Den här gången tryckte jag inte ut kakorna med en gaffel innan gräddning, men av vad jag gjort förut tycker jag att det blir bättre kakor om man trycker ut dem med en gaffel
Jag är medveten om att själva kakan egentligen ska vara på toppen av pinnen, men jag anser att den är snyggare och så mycket lättare att presentera med kakan i botten på pinnen
Rulla nu degen till bollar i storlek av en femkrona. Krossa kakorna till smulor i en mixer. Dom ska ha namngivning och jag har gjort både Cakepops och cup Cake
Ta av bunken ut kastrullen innan du tar av kastrullen från plattan för jag lyckas alltid få min bunke att fastna i kastrullen, så slipper du de problemet till senare
Smält valfri choklad och doppa ena änden av pinnen i chokladen som du sedan sätter ner i dina cakepops, det minskar risken för att pinnarna lossnar från cakepopsen när du doppar dom
Man får låta bollarna rinna av lite grann innan man ställer de i stället eller i en stor mugg men om man låter cakepopsen stå en stund i kylen efter gräddningen medans man gör chokladglasyren så är de kalla och det går lite lättare att hantera dem
Lägg en cake pop på en gaffel, doppa i chokladen så att den täcks helt, ta upp den liggandes på gaffeln och dra sen gaffeln mot kanten av skålen så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i skålen
Other sweets that you cane make in the kitchen are JELLY HEARTS with STRAWBERRY FLAVOR, HEART SHAPED Valentine lollipops, you can find a pile of romantic TIPS of a NON commercial sort HERE, or maybe just make a DEKADENT CUPCAKE with MERINGUE BUTTER CREAM with CHOCOLATE
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.