Jag är medveten om att själva kakan egentligen ska vara på toppen av pinnen, men jag anser att den är snyggare och så mycket lättare att presentera med kakan i botten på pinnen
Ta av bunken ut kastrullen innan du tar av kastrullen från plattan för jag lyckas alltid få min bunke att fastna i kastrullen, så slipper du de problemet till senare
Smält valfri choklad och doppa ena änden av pinnen i chokladen som du sedan sätter ner i dina cakepops, det minskar risken för att pinnarna lossnar från cakepopsen när du doppar dom
Man får låta bollarna rinna av lite grann innan man ställer de i stället eller i en stor mugg men om man låter cakepopsen stå en stund i kylen efter gräddningen medans man gör chokladglasyren så är de kalla och det går lite lättare att hantera dem
Lägg en cake pop på en gaffel, doppa i chokladen så att den täcks helt, ta upp den liggandes på gaffeln och dra sen gaffeln mot kanten av skålen så att överflödig choklad rinner tillbaka ner i skålen
Other sweets that you cane make in the kitchen are JELLY HEARTS with STRAWBERRY FLAVOR, HEART SHAPED Valentine lollipops, you can find a pile of romantic TIPS of a NON commercial sort HERE, or maybe just make a DEKADENT CUPCAKE with MERINGUE BUTTER CREAM with CHOCOLATE
Jag som trodde att jag skulle få massor av tid över till bloggen nu när vi har höstlov. Här kommer i alla fall ett recept på cakepops som Alva hade önskat sig till sitt kalas
Ta fram glas som man fyller med strösocker och stick sedan ner CakePopsen. Blanda i 50 gram av Philadelphiaosten och tillsätt sedan mer tills smeten blir i en lagom konsistens (det ska gå att rulla bollar)
Bakade lite CakesPops idag då jag ville testa att baka med en mjuk kaka istället för hårda kakor. Hade citronmuffins liggande i frysen och smulade helt enkelt ner dessa i en bunke och blandade i philadelphiaost till en smidig konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.