Makens whiskey tumblers fick agera dippskålar. Buffalo Wild Wings. Igår stressade vi halvt ihjäl oss för att hinna med att hämta på dagis, handla, hämta paket, förbereda kalas och laga mat i hyfsad tid så inte Diesel skulle somna för sent och vara trött på dagis
Smaka av med peppar och salt. Bluecheesedipp. Lägg vingarna på galler med folie under och in i ugnen som har 225-250 grader. Mixa allt med tex en stavmixer smaka av med salt och peppar 1 msk cayennepeppar , Det går också bra med chilipulver. 100 gram Bluecheese
Serve immediately. Coat the chicken evenly with the combined seasoning. 1 1/2 pounds (700g) boneless skinless chickenthighs (around 6-8 fillets). 11/2 cup fresh shredded parmesan cheesePatchickenthighs dry with paper towel and trim off excess fat. 1Heat 1 tablespoon of oil a large pan or skillet over medium-high heat and sear chickenthighs in batches until browned on each side and no longer pink in centre (about 8 minutes each side, depending on thickness). Stir in the parmesan cheese and allow it to melt through the sauce for a further 2 minutes, while occasionally stirring. 1Return chicken to the pan
Funkar jättebra till lite mera rustika sallader med till exempel avacado och rödlök. Jag tycker inte att det gör så mycket om det blir lite klumpar av osten, det är bara gott, annars kan man vispa ned osten med elvisp för att undvika klumpar
Heat vegetable oil on medium-high heat in a large skillet. Season both sides of chickenthighs generously with salt and pepper and Italian herb seasoning mix (usually a combination of dried thyme, oregano and other herbs)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.