Bluecheesedipp. Smaka av med peppar och salt. Lägg vingarna på galler med folie under och in i ugnen som har 225-250 grader. Mixa allt med tex en stavmixer smaka av med salt och peppar 1 msk cayennepeppar , Det går också bra med chilipulver. 100 gram Bluecheese
Funkar jättebra till lite mera rustika sallader med till exempel avacado och rödlök. Jag tycker inte att det gör så mycket om det blir lite klumpar av osten, det är bara gott, annars kan man vispa ned osten med elvisp för att undvika klumpar
Smaka av med salt och peppar. Skölj spenaten och blanda med den nykokta pastan och laxsåsen. Toppa gärna med några dillkvistar, spenat och nymalen svartpeppar
Servera selleri och gurkstavar till och doppa i bluecheese dressingen. Riktigt goda och kladdiga kycklingvingar med het marinad och en krämig bluecheesedipp
I vilket fall som helst så kommer här receptet på bluecheese dressingen. Mosa sönder osten till en smet med hjälp av tex en gaffel, blanda därefter ihop alla ingredienser
Men idag tänkte jag bjuda på en enkel formrätt som har några år på nacken, så en av huvudingredienserna har lyckats utgå ( läs creme fraiche medmedbluecheese)
It is something very special with the combination of bluecheese and gingerbread. I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.