Blanda pasta med tomat, mozzarella och pesto. En jättegod och lättlagat rätt med italienska smaker. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Toppa med frön, flingsalt, ost eller något annat smaskigt. Välj själv hur du vill forma ditt brytbröd. Rulla till runda bollar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt, Lägg dem med lite mellanrum, men inte för långt ifrån varandra – de ska jäsa ihop
Ingredienser Portioner. 4 2 st vitlöksklyftor 2 krukor basilika 1/2 dl pinjenötter 1 dl olivolja ca 40 g finriven parmesanost 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Då passar det verkligen med Pasta Pesto, som går i ett nafs. Det här med matlagning kommer verkligen i kläm, nu när det ska fixas och trixas så här inför julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.