Idag på förmiddagen serverades en liten medelhavsinspirerad Brunch till några vänner. Man lyckas ofta inte med att hålla på med en massa rätter utan fokucera på några goda, så att du själv även hinner vara med
Häll såsen över sillfiléerna på fatet. Lägg crème fraiche i en spritspåse. 1Mörk senapssås0,5 dl senap, original 0,5 msk senapspulver 3 msk rödvinsvinäger 1 espresso 100 g farinsocker 1 tsk bruna senapsfrön 1 tsk gula senapsfrön 2 tsk soja 1 dl oljaSkär sillen fint och lägg ut den på ett fat
Korv av bra kvalitetveckans köp påtaylors blev. Detta är i alla fall min variant på bangers and mash. Korv från Taylors and Jones med potatispuré, minilökringar och gräslökssky Potatispurépotatis av mjölig sort, gärna mandelpotatismjölksmörmuskotnötsaltpepparSkala och koka potatisen
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.