25-30 fingrar. 1-2 tsk kakao att borsta kakorna med 25-30st skållade mandlar, delade på mitten (på längden) Jag använde hyvlade mandelspån. Grädda ungefär 10-12 minuter eller tills de är något gyllenbruna. 25-30 fin. 1-2 tsk kakao att borsta kakorna med 25-30st skållade mandlar, delade på mitten (på längden) Jag använde hyvlade mandelspån
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. Här kommer recept på förra fredagens storkok med lite inspiration från maten vi åt i Istanbul
Beaujolais-Villages. ca 14-16 st. 14-16 ark rispapper. Blanda grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull och låt koka på låg värme till en simmig sås, ca 10-15 minuter. Nr 1996, 34 kr ca 14-16 st. 14-16 ark rispapper
- Namaste Zoe. Efter en alltför torr period på inspiration och tid har jag äntligen raw"bakat" igen. Rulla ut till ca 9 bollar (blir fler om man vill göra mini-havrebollar), och rulla i ett fat av kokosflingor
Många frågar mig om det är okey att de skrivit ut recept eller testat det jag lagt upp - självklart. Det är så bra med alla matbloggare, man hittar så mycket recept och inspiration
Jag vet att många där ute kämpar för mat-inspiration, det ska gå snabbt, enkelt och vara gott. En bra vego/vegan-rätt som passar lika bra att värma på i matlådan som att äta till lunch eller middag
25-30 kakor. 1-2 tsk kakao att borsta kakorna med 25-30st skållade mandlar, delade på mitten (på längden) Jag använde hyvlade mandelspån. Grädda ungefär 10-12 minuter eller tills de är något gyllenbruna. 25-30 kakor Ingredienser. 1-2 tsk kakao att borsta kakorna med 25-30st skållade mandlar, delade på mitten (på längden) Jag använde hyvlade mandelspån
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.