Godmorgon. Nu sitter jag i bilen tillsammans med mamma och moster påväg till Göteborg. Där ska vi hälsa på gammelmormor och hämta min mormor som varit där i veckan
Saknar inte många saker i den kosten jag äter nu, faktiskt ingenting, dessutom så är maten så näringstät att jag blir mätt och nöjd på ett helt annat sätt
Återigen fredag. Nog den bästa dagen i veckan. Kanske för att jag oftast är ledig på fredagar, men det är en speciell stämning som infinner sig på just fredagar
Mums. Banankaka istället för tårta på en födelsedag. Går det. Spontant skriker min inre tårtälskar- och jag-vill-ta-varje-tillfälle-i-akt-att-träna-på-att-göra-tårtor-röst ett förtvivlat neeehehehehehej men
Alla vi som någon gång smakat bröd eller kakor från Friends of Adam - och undrat hur de gör för att lyckas så bra - har nu fått svaret och chansen att själva baka deras goda bakverk hemma
Kärt barn har många namn - när jag bodde i England kallade en kompis den för "left over cake". Det hon menade var att bananerna som man stoppade i var på väg att slängas och helst skulle det vara gammal mjölk eller grädde i, alltså sådant som blivit över
Jag äter alltid kvällsmål och en kväll bakade jag detta snabba bröd som inte kräver jäsning. Jag hade dessutom kvarg som behövde användas, så den fick åka ner i smeten
Buckwheat bread with beans - Bovetebröd med bönor. 9 december 2018, 09. 56. This bread is similar to THIS but we also have beans in it (We swear you can't tell) us a very good nutrition boost
Bake for about 16-18 minutes until golden brown. In a large bowl, mix flour with sugar and salt. Dissolve the fresh yeast in the warm water and add to the flour mixture
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.