Skala potatisen och skär i tärningar. Lägg i en kastrull med lättsaltat vatten och låt koka upp. Sänk värmen och låt sjuda under lock i 15-20 minuter, tills potatisen är mjuk
Postat av Elin torsdag 08/01 2015 kl. 17. 27 Kommentera. Colcannon. Colcannon är den irländska varianten på potatismos med grönkål som vi ibland har som tillbehör till söndagsmiddagen
Breakfast in one pan. God morgon. Nu är vi på Gotland hos Oskars föräldrar och har varit uppe några timmar eftersom Felicia bestämde sig för att säga godmorgon redan 05
1. Smörj en bakplåt och sätt ugnen på 190 grader. 2. Smält margarinet och låt svalna. Blanda mjöl, socker, bikarbonat, bakpulver, salt och margarin i en stor skål
Jaha nu hamna bilden på sniskan ändå. Men ni kan nog tyda vad den föreställer. Pike du har rätt. Vi måste skärpa oss, det började ju såbra och nu i den tuffaste perioden får man inte släppa taget