Tryck ut degen tunt i en form med löstagbar botten. Skär brieosten i skivor och lägg över. Hetta upp en panna med 1 msk olja och fräs broccoli och hälften av purjolöken (resten använder du till salladen) på medelvärme. Blanda ihop 5 st ägg med 2 dl mjölk. 150 gram brieost
Servera med sallad. Pajen toppad med riven ost och veganstanningen. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter, gärna en springform med löstagbar kant. ägg, äggfri, blogg, broccoli, broccolipaj, lunch, mat, matpaj, middag, mjölkfri, paj, pajrecept, purjolök, recept, utan, vegan, veganblogg, vegankocken, veganrecept, vegansk, veganskt, vegetarisk 125 g mjölkfritt margarin
Strimla skinkan och lägg i pajskalet tillsammans med osten och broccolin. Idag har vi förberett morgon dagens middag genom att använda pajdegs rester i från frysen
Smaka av med salt och peppar. En av min mans favoritpålägg / tilltugg är brieost och salami. Går vi ut och fikar och det finns en brie och salamismörgås tar han det mer än gärna
Börja med att blanda alla ingredienser till pajskalet. Njut med en sallad. Tryck ut pajdegen i en form, nagga med en gaffel och låt den vila i kylen i 30 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.