Gratineradechampinjonermed parmesankryddsmörett gäng champinjonerKryddsmör. Det blev en lång dag igår med föräldramöte och sen en resa till Ursviken för att hämta barnen hos Nicke och Ida
Härligt att umgås med bara syster och mamma . För tillfället sitter jag nöjd som få i soffan i Åre. Nyduschad, har nyss knäckt dagens första öl och slappar i soffan framför TVn
Blanda dem med ost, salt och peppar. Servera korven med pastan. 500 g finkrossade tomater med basilika. 250 g färska champinjoner. 500 g finkrossade tomater med basilika. 250 g färska champinjoner
Ta försiktigt bort foten på champinjonerna så att svamphatten blir som en liten skål. 16 st medelstorachampinjoner. 16 st medelstorachampinjoner 1 st vitläksklyfta, finriven 1 st schallotenlök, finhackad 2 msk hackad persilja 1 dl finriven parmesan 1 tsk finrivet citronskal 2 msk smör Lite salt och svartpeppar
Skicka med e-post. Champinjoner. Ljuvligt gott =)ChampinjonerLökVästerbottenost eller annan lagrad ostFormfranskasalt,pepparVärm ugnen till 200 grader, grillBryn champinjonerna tillsammans med löken,salta och peppra
Fyll sedan champinjonernamed röran. Nu var det väldigt längesen jag la in ett recept men nu kommer jag lägga ut så många jag bara hinner med innan jag måste gå och lägga mig
Fyll champinjonhattar med denna fyllning. Torka av champinjoner, lösgör hatten från foten. Grilla champinjoner på elgrillen eller i en grillpanna i nån minut
Det sista, att skiva köttet och reda såsen, fixades precis innan servering medan moset gratinerades. Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismos med gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.