8 3 förp kokta kidneybönor (à 380 g) 5 vitlöksklyftor 300 g rotselleri 300 g palsternacka 200 g morötter 6 dl crème fraiche (34%) 2 förp krossade tomater (à ca 400 g) 2 tsk torkad rosmarin 2 tsk torkad timjan 3 tsk salt 1 1/2 tsk malen svartpeppar 18 lasagneplattor olivolja till formen 100 g riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kidneybönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Vita bönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svarta bönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Lasagneplattor glutenfri 25 % rabatt ICA 250 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad GoGreen 10
Koka vatten med broccolin i några minuter. Rör ströbröd, riven ost, riven vitlök och sist salt. Häll bort av vatten och grovhackade, lägg i en skål med vispade ägg häll över och blanda ihop
Men broccolibiffar, det hade vi aldrig testat tidigare när vi läste om dom hos Sara med bloggen Vardag, receptet sparades och sen låg det och mognade innan det var dags häromdagen att plocka fram det och prova
Börja medvitlök och ost täcket. Vitlök & ost täcket. Blanda crème fraiche och majonnäs, tillsätt pressad vitlök, salt och peppar och sist den rivna osten
häll i smörblandningen i bunken med jästen. Tillsätt ost, salt socker och vatten. Allt gott kan man stoppa i bröd(nästan) =)Vitlök kanske är lite ovanligt att ha i degen, men det blev jätte gott
Toppa med örter av något slag. Strö över osten. Gnid in den krossade vitlöken på degen. 1 krossad vitlöksklyfta, ½ msk olivolja, havssalt, tomater, gulbetor eller zucchini, citron, potatis, rädisor, riven mozzarella eller annan ost, färska eller torkade örter. 1 krossad vitlöksklyfta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.