En riktig julkaka som kan ätas som den är eller förvandlas till en liten bakelse fylld med bär eller sylt och en klick vispad grädde eller crème fraiche
Mandelmusslor är något som jag aldrig gjort men länge velat prova, men jag är inte så överförtjust i grädde så där bara så jag tänkte att jag måste hitta på något annat att fylla dem med och vad passar väl inte bättre än jordgubbar och rabarber så här till sommaren
Nu när det är adventstider och det börjar vara dags för julbaket måste jag ännu en gång påminna er om receptet på Britt’s goda smörkransar, detta är en mina favoritkakor
Receptet kommer från höstnumret av tidningen Gourmet som i den utgåvan hade Englands-tema, och ni kommer säkert att känna vissa brittiska vibbar när ni smakar grytan
Receptet har jag fått från en av de snällaste människor jag känner, Gunbritt. Mandelmusslor är klassisk julkaka som görs i ovala veckade formar som liknar en mussla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.