Idag har jag och Amanda bakat riktiga goda och saftiga lussekatter. Eftersom jag inte tycker att russinen är någon höjdare i lussekatterna så valde jag att byta ut dem mot andra godsaker
Samma deg – två olika bröd. Riddarbageriets Speja – bästa frukt & nötbrödet. Låt degen vila i en inoljad plastlåda i cirka 2–4 timmar, vik ihop och pressa ur luften en gång under tiden. Sänk till 225° och baka av i 30–35 minuter, tills skorpan fått fin färg
Knaprig blåbär/hallonpaj. Skulle fika hemma hos familjen A som hade stora packdagen inför fjällresan. Jag erbjöd mig att köpa med lite fika vilket fru A tyckte var en bra idé
Blanda alla ingredienser och häll över kokande vatten. Låt svälla 15 minuter. Häll upp på ett bakplåtspapper och lägg ett bakplåtspapper över och tryck/ kavla ut tunt och jämt
Har ni upptäckt sötpotatisen. Vi fastnade för den i somras. Har fått för mig att jag inte gillar det men har nog ätit det på fel sätt de gånger jag provat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.