Briochebullar med äppelkräm
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 210 g ägg (4 st)
  • 690 g vetemjöl (11,5 dl)
  • 90 g strösocker (1 dl)
  • 30 g jäst
  • 14 g havssalt
  • 200 g mjölk (2 dl)
  • 225 g smör, rumstempererat
  • 3 äpplen, gärna gravensteiner
  • 1 vaniljstång
  • 50 g vatten (0,5 dl)
  • 1 citron, saften
  • 18 g potatismjöl (1,5 msk)
  • 25 g vatten (2 msk), till potatismjölet
  • 200 g mandelmassa
  • 10 g vaniljsocker (1 msk)
  • 30 g kanel (0,5 dl)
  • 150 g smör, rumstempererat
  • 210 g ägg (4 st) 690 g vetemjöl (11,5 dl) 90 g strösocker (1 dl) 30 g jäst 14 g havssalt 200 g mjölk (2 dl) 225 g smör, rumstempererat
  • Äppelkräm 3 äpplen, gärna gravensteiner 1 vaniljstång 90 g strösocker (1 dl) 50 g vatten (0,5 dl) 1 citron, saften 18 g potatismjöl (1,5 msk) 25 g vatten (2 msk), till potatismjölet
  • Mandel- och kanelfyllning 200 g mandelmassa 10 g vaniljsocker (1 msk) 30 g kanel (0,5 dl) 150 g smör, rumstempererat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.