Jag gillarbröd som har en hårdare skorpa, det räcker med lite smör och ost… en ren njutning. Vid den härtidennärdet börjar bli mörkt så fort ärdetväldigt kul att baka, känner att man hinner med detta nu när trädgårds arbetet ligger så gott som nere
Alla recept är gluten- och mejerifria. Dethärbrödetär så gott. De är dessutom vegetariska. Gör så här. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag tillNilla'sKitchen
Sesam- och nigellafrön (nigellafrön kallas även för kumminfrön, de kan uteslutas). Du kan använda ersätta vetemjöl special med vanligt mjöl men jag tycker att brödetinteblirlikaluftigt då
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu närdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
(Då jag inte bakat dettabröd på ett tag, lät jag mig luras av kladdigheten och tillfördeaningenen mer mjöl än jag brukar (ej angivetimåttangivelserna ovan) - det resulterade som väntat i ett lite torrare bröd än jag önskat
Detär helt klart det bästa nyttigabrödet jag har provat och jag har gått igenom en hel del recept i hopp om att hitta ett bröd som jag kan äta med gott samvete
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.