Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jagalltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Något måste bort - men vad. Pröva dem - jag kan lova att ni inte blir besvikna. Det är egentligen inget formellt fel påden, det är barajag som är kräsen
Receptet har jag hittat hos Ann-Louisepå Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
(citron-)timjan. Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Jag köper ibland hem ingredienser som jag inte har någon direkt plan för och sedan får jag se vad det blir
Josefine berättade också om sin mormor som den stora inspirationskällan och hennes “Wretman” – en grön och rosa mandelkaka med lime och hallonpannacotta, fick mig också att fara tillbaka i tiden och minnas den gröna mandelkakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.