Bountybollar (kokos- & chokladkulor)
www.juligen.se
www.juligen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 gram smör
  • 1100 gram riven kokos
  • 11,5-1,75 dl florsocker
  • 1 ca 0,4-0,5 dl grädde
  • 11 kryddmått vaniljpulver
  • 1 en liten nypa salt
  • 1200 gram mörk choklad1 Bryn smöret och blanda i kokos, florsocker, grädde, vaniljpulver och en nypa salt.
  • 12 Pressa ihop och rulla till bollar eller forma till bars.
  • 13 Ställ i frysen minst 45 min.
  • 14 Smält chokladen försiktigt. Låt den svalna något så att den lättare fastnar på bollarna. Doppa bollarna i chokladen med hjälp av t.ex. en gaffel. Strö över några kokosflingor om du vill. Låt svalna på galler eller ev. bakplåtspapper. Ställ i kylen en stund innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.