Bostonbiffar Rör samman havregrynen med vatten och potatismjöl. Låt det stå och svälla ca 10 minuter. Tillsätt färs, ägg, salt, peppar, ost och Bostongurka Hemmets Journal
Bostonbiffar med Ajvar Blanda alla ingredienserna till en jämn smet. Forma till biffar. Lägg dom i en form och ställ in i ugnen, 225 grader Matklubben.nu
Bostonbiffar 1. Rör samman havregrynen med vatten och potatismjöl. Låt det stå och svälla ca 10 minuter. 2. Tillsätt färs, ägg, salt, peppar, ost och Bostongurka Hemmets Journal
Bostonbiff på salladsbädd Lägg bostonbiffarna på en bädd av blandad sallad som stänkts med dressing. Blanda samman färsen med bostongurka, salt och peppar Ica kuriren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.