Boeuf Bourgiugnon med mandelpotatispuré
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gr högrev
  • 3-4 skivor bacon eller sidfläsk
  • 1 st lök, gul
  • 12 st steklök
  • 2 st morötter
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 8 st champinjoner
  • 2-3 msk vetemjöl
  • 3-4 dl rött vin
  • 2 dl kalvfond
  • 2 msk tomatpuré
  • 0.1-1 msk timjan
  • 3 st lagerblad
  • persilja till garnering
  • 500 gr högrev 3-4 skivor bacon eller sidfläsk 1 st lök, gul 12 st steklök 2 st morötter 3 st vitlöksklyftor 8 st champinjoner 2-3 msk vetemjöl 3-4 dl rött vin 2 dl kalvfond 2 msk tomatpuré 0.1-1 msk timjan 3 st lagerblad persilja till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.