Lite pyssel är det, men i övrigt lättlagat, och kycklingen blir väldigt mör. Lägg upp direkt på tallrikar med sallad, tomat och päron i en hög på mitten och kycklingen runtomkring
Börja med att rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Stek därefter kycklingen och lägg åt sidan. Skiva rödlöken i storlek efter egen smak och stek den i samma panna som kycklingen, när löken mjuknat ha i bladspenaten och låt den steka med en liten stund
Koka tortellinin och kyl ner direkt i en bunke med kallt vatten. Riv mozzarellan i 2x2 cm stora bitar. Dela melonen, kärna ur och kula med hjälp av en tesked ut det mest av köttet
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Skär pancettan i 2 x 1 cm stora bitar och stek i lite olivolja tills den får fin stekyta och blir knaprig, cirka 7 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.