Bluecheesedressing. Det här är en av de godaste sallader jag har gjort och smakat. Bara en massa gott och på det en smakrik dressing med blåmögel- och vitmögelost (Cambozola)
Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Gör dressing (nedan) under tiden. Rör ner ajvar i bulgur. Varva bulgur, linser, rotfrukter, rucola och päron på ett stort fat
Lägg i avocadon, blåbär, farinsocker och mjölk i en mixer. Blanda till en slät massa. Tillsätt yoghurt och honung, kör ytterligare en kort stund i mixern
Sätt ugnen på 175 grader. Platta till kycklingfilén och skär därefter ett snitt genom den. Lägg en skiva skinka runt en bit ost och lägg in den i snittet
Smält smöret. Mixa digestivkex och pepparkakor till smulor. Häll smöret över smulorna och mixa ihop. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 20 cm i diameter
Till det gjorde jag en löjligt god blue cheese dressing. 100 gram blue cheese. 100 gram blue cheese. Efter att ha ätit julmat i sinne så längtar kroppen efter andra smaker
Lägg isen i ett highball glas, häll i blueberry smirnoff och fruktsoda, toppa med blå curaçao syrup. Dekorera med en lime skiva eller körsbär eller om ni vill eller några blåbär 4 cl smirnoff blueberry
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.