Då hitta jag dessa blondiesmedkörsbärochchoklad som finns i Elle Mat & Vin. Så jag blev så glad när mina föräldrar gav mig en stor burk med färska körsbär som de hade plockat
Lägg ett bakplåtspapper i botten på en ugnsplåt med kant och fyll med smet. en brownie med vit choklad istället för vanligt som får en seghet av muscavadosockret
Hacka resten av chokladen till lillfingerstora bitar och blanda ner dom. Vispa äggen krämiga, tillsätt socker och vaniljextrakt och vispa till fluffig smet
Jag har faktiskt aldrig bakat blondies förut, det är vad brownies gjorda på vit choklad kallas. Med smak av vit chokladoch pekannötter, till ochmed maken åt flera bitar och han brukar inte tycka om chokladiga bakverk
Garnera medkörsbär. Hacka chokladenoch smält den med smöret. Ta ut formen och lägg på körsbären. Bred chokladen på tårtan och låt den rinna lite över kanterna
Häll bort rommen från körsbärenoch blanda bären med lite mjöl. Strö lite mjöl över brödet och snitta det sedan med en mycket vass kniv eller med ett rakblad
I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.