Desserter

  • 32 Recept
Glass med rabarberswirl

Glass med rabarberswirl

250 g rabarber 1 dl hallon (kan uteslutas) 2,5 dl strösocker 1 tsk malen kardemumma, nymald 5 dl vispgrädde 397 g kondenserad mjölk sötad
Rostad fruktsallad med vit choklad

Rostad fruktsallad med vit choklad

Ingredienser Portioner. 4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Fryst choklad- och passionstårta

Fryst choklad- och passionstårta

Ingredienser Portioner. 10-12 bitar Botten 100 g hasselnötter 100 g urkärnade dadlar 1 dl riven kokos 1/2 dl kakao 1/2 dl kokosolja 1 krm salt Chokladfyllning 2 mogna avokado 100 g mörk choklad (70%) 1 dl kokosgrädde 1/2 - 1 dl agavesirap 1 krm salt Topping 2 mogna bananer 250 g fryst tärnad mango 1 dl urgröpt passionsfrukt 1 dl kokosgrädde 1/2 dl kokosolja Till garnering urgröpt passionsfrukt Lägg till i inköpslistan
Chokladmoussetårta med valnötsbotten

Chokladmoussetårta med valnötsbotten

Botten. 200 g valnötter. 125 g smör. Mousse. 250 g mjölkchoklad. 250 g mörk choklad. 175 g rumstempererat smör. 2 ½ dl socker