Fler av mina Lunch/Middags-tips hittar ni HÄR. På bilden ovan syns en rätt som vi ofta äter här hemma. Dels för att det är supergott men även för att det går snabbt att svänga ihop, ingredienserna är lätta att hitta ekologiska och till ett bra pris
Tänkte att idag skall jag göra lunch. Men den får inte bli för omständig. Det blev den här. Den blev smarrig och nyttigJag stekte upp buketter av Broccoli (inte förkokta)
Ca 3-4 minuter. Låt småputtra tills linserna mjuknat i ca 10-15 minuter. Hetta upp en stekpanna till mediumvärme och stek purjolöken, champinjonerna och den färska ingefäran i lite kokosolja
Meat-free Monday igen och vegetariskt blir ju mer och mer populärt överallt. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart. 5-6 soltorkade tomater. 5-6 soltorkade tomater
8-10 ocktailtomater. 3-4 dl grädde. 3-4 dl grädde. Ikväll fick det bli en god och enkel ostig pastarätt till middag Tycker det är så himla gott med ostiga pastasåser
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Den här lilla rätten passar perfekt som förrätt - eller en lättare lunch. Annars så lämnar smakerna en bra fräschör i munnen inför nästa rätt och så blir man inte för mätt - och det är ju bra egenskaper för en förrätt
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.