Gick hem ett munkjärn rikare och det ska bli riktigt spännande att få prova på att använda det. a ett efterrättssrecept som ska användas idag till Håkans stora glädje, vad det är får ni vänta lite med att få veta
Haft ledigt några dagar och har därför passat på att röja undan lite i lyan…. Sverigeturné som följde premiären kom showen att bli omåttligt populär, både bland den engagerade publiken och pressen
Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt är det att kombinera smaker och färger innuti
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Jag kan fortfarande känna smaken av saften och varje gång jag dricker rabarbersaft nu så transporteras jag tillbaka till den lilla trädgården som hörde till vårt radhus, det svala gräset, jag på en filt med senaste Kalle tidningen och ett stort glas saft och mitt speciella sugrör som bildade ordet COOL
Man behöver rökspån för att lägga i röken och det kan man köpa lite varstans, vi har köpt våra på Ö&B men vi har sett påsar även på Jem&Fix och på Fisk & Sportboden i vår stad
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. Jag måste erkänna att detta var riktigt jobbigt som förstagångshummerkokare
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.