10-årsjubileum. Idag är det precis 10 år sen jag startade den här bloggen efter en 3-timmars bloggkurs. Snart är bloggen uppe i 7 miljoner visningar, så intresset för min typ av naturligt god mat att njuta av har verkligen varit stor de här åren. Ja, så enkelt var det då för 10 år sen, jag har försökt fortsätta på den enkla vägen, så att alla ska kunna laga mina recept, oavsett förkunskaper i köket. Kombucha från Kall Naturkompani fotograferat vid Kallsjön 10 år se
Men, men, då kommer plötsligt, alldeles i rättan tid, ett mail från någon av er, där det står att bloggen och mina recept har gjort livet lättare att leva, och att jag ABSOLUT inte får sluta blogga
bloggen har fått vara med i olika tidningar, varit nominerad och så har jag fått hålla kurs. Allt tack vare bloggen och ni som läsar den, så ett stort tack till er
Och alla kommentarer jag får på bloggen är jag mycket tacksam över. 100 g smör. Grädda i 10 minuter och låt svalna. 100 g butter. Bake for 10 minutes and then allow to cool
Igår fyllde bloggen 1 år. Nagga med en gaffel och förgräddda i 10 minuter. Hejsan. Jag är så glad att jag tog beslutet att starta den efter att ha tänkt på det så länge
Parmalindad sparris med citroncreme, 10-15 pers. Förgrädda pajskalet i 10 minuter. Sätt in i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Mimosasallad, 10-15 bufféport. 100 g kallrökt lax. Parmalindad sparris med citroncreme, 10-15 pers
10-15 strimlade basilikablad (går ett ersätta med ett knippe timjan). Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Att lägga in sill är en favoritsysselsättning så här inför jul i mitt kök. Som jag sagt förut, jag gör det för sällan och ofta gör jag samma gamla recept som alltid
Nu är det nog årets sista jordgubbar som finns ute i butikerna och trädgårdslanden. Jag använde några av dyrgriparna till en riktigt klassisk jordgubbstårta
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.