Innan servering stekte jag dem i litet smör i en panna för finare färg. Till 4 personer. 600-800 g högrevsfärs. 4. Jag lade burgarna på ett bakplåtspapper och stekte dem i ugn på 175 grader tills de var nästan genomstekta. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare. Till 4 personer. 600-800 g högrevsfärs
Jag intog min römmegröt på icke-traditionellt vis, tillsammans med jordgubbar, socker och kanel samt med att kolla på gamla youtubeklipp med Brödrene Dal
Quinoan är överhuvudtaget ett bra val som variation till ris eller pasta, särskilt för veganer, då quinoa är väldigt näringsrikt och innehåller mycket av protein, B-vitaminerna, C- vitamin, E- vitamin, samt mineralerna kalcium, fosfor och järn
Jagläser deras bloggar, men jag följer dem även via Instagram och Facebook, så i listan finns länkar till varje blogg samt deras Facebooksida och Instagram
"Uppstjälpes genast och serveras med vaniljsås""Mycket användbar nu för tiden i första-maj-tider, då man har många vitor till övers efter de obligatoriska äggtoddarna" Jag har inte gjort äggtoddar men dock en massa tiramisu och fick en del vitor över från det
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 4,5 dl vetemjöl. 4. 2-3 cm i diameter. 12-15 minuter mitt i ugnen. 1 ägg 4,5 dl vetemjöl
Nu tyckte mamma visserligen inte att det var knäck i dom här, men det tyckte jag. Det var lite mer chokladsmak i dom i och för sig, men det var ända som en mandelmussla fylld med knäck och det var precis lika gott som det låter
Jag älskar ju sötsaker i alla former, men i bland blir man ju lite extra glad när kakfatet svämmar över av såna här små godingar och den gången hade jag aldrig smakat dem innan
Skala och dela äggen. 50g färskost tex Philadelphia. Skär den i 1-2 cm breda skivor då den stelnat. 4 dl crème fraiche. 4 gelatinblad. 50g färskost tex Philadelphia. 4 dl crème fraiche. 4 gelatinblad vitpeppar
Jag är en riktig sås-människa men har plockat bort feta såser och använder kvarg som sås och röror istället och är supergott som det är eller smaksatt som dipp eller kall sås til fisk eller sallad
Lingonkola , 30-40 st 2 dl frysta lingon 1 ½ dl vispgrädde 2 ½ dl strösocker 1 msk ljus sirap Klä en form, 20x20 cm, med bakplåtspapper. Låt koka på medelvärme tills kolan håller 125°. Ställ i kylen minst 4 timmar. 30-40 st
Dela färsen i fyra ganska stora biffar och rulla dem försiktigt i ströbrödet. Louise Johansson - The Competition Vi pratade mat och kärleken till svensk husmanskost och jag försökte snokade lite efter vad som faller Herr Mannertsröm på läppen om vi skulle få utmaningen â€husmanskostâ€
Jag kastar in en liten julkaka såhär mitt bland alla julgodisar. Tyckte det lät spännande med saffran och lingon och det smakade riktigt bra, även om jag kan tycka att det hade varit bra med lite mer saffranssmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.