Blanda med de övriga ingredienserna. En kylskåps/skafferitömning i helgen blev nästan som en liten minibuffé med massor av goda smaker som man kan låta sej inspireras av
Bland fruntimmer och tårtor och glömda pinaler. En klassisk tårta med vaniljkräm och hallon, men min Margareta kommer att se lite annorlunda ut, med blandade bär och marsipanros i mitten
Igår fick jag besök av fina Emma som driver bloggen Viktkamp och hennes man och väninna. Blir alltid varm i hjärtat när någon jag känner tar sig alla milen hit bara för att ta en fika
I bland så blir det ju inte riktigt som man har tänkt sig när man lagar mat. Så här gjorde jag ca 800 g pressad potatis1 ½ dl riven ost1 äggulasalt ½ dl grädde Det här blandade jag ihop och sen rullade jag runda och fina bollar
Hacka gurkan till såsen och blanda med fraîche, pressad vitlök, citronskal & kryddor. Idag jobbade jag sent & i vanlig ordning fixade maken middagen, riktigt gott med lite av varje i grekisk tappning
Blanda ihop alla ingredienserna och arbeta ihop dem till en pajdeg. Vispa ägg, socker och äggula i en skål och tillsätt blandningen till det smälta smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.