den berömda hamburgare tallriken. Så kommer vi till. Som ni säkert har märkt så blandar jag alla. dieter och förespråkar ingen speciell diet annat än en sund och varierad kost
Enkelt, gott och smakrikt. Man ska inte krångla till det i onödan utan använd dig av bra råvaror och kombinera ihop dessa så blir slutresultatet alltid bra
På tallriken låg rester av ugnsbakad lax med spenat- och dillpesto från veckan, ugnsbakade plommontomater, stekt Gårdshalloumi från Fontana (tips från Moma på Istagram tidigare idag) och ugnsrostad vitkål som Sonja (Dagmar´s Kitchen) bloggade om tidigare i veckan
Ja mina vänner, då var det dags för mitt andra bidrag till "Grönare högtider". Som jag berättat innan så är det ju påskrecept det handlar om nu och om jag får säga det själv så är ju i alla fall färgerna på den här härliga förrätten väldigt "påskiga"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.