1. Koka tortellini knappt färdig i saltat vatten, häll av och spara 2 dl av kokvattnet. 2. Blanda pasta och färskost i kastrullen, rör om, späd med kokvatten till lagom konsistens
Sätt ugnen på 175 grader och smörj en ugnsäker form. Häll i vatten, salt och ris. Krydda bröstfiléerna ordentligt runt om med pepparmix, och lägg på riset
Så istället hade jag en halv red snapper som jag tyckte vi kunde göra något med, men när jag väl anlände hemma hos mina föräldrar var middagen redan klar
Eftersom vi har en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Det är tisdag och jag gör kvällsmat. Åkte till köttdisken här i byn och köpte mig en fin bit lax, en gyllene fiskbit som ska få ackompanjeras med en syndigt god sås med massor av smör, vitt vin och citron
Vilken mysig Valborg vi hade trots regn o rusk. Efter Powerstepen åkte jag hem o piffade lite, vi hade bestämt att vi skulle ses lite tidigare för att det inte skulle bli så sent som det lätt kan bli när tiden rinner iväg när man har trevligt, eftersom vi skulle på Lisas 40-års fest på matstudion dagen efter
Ett otroligt enkelt recept som inte kräver mycket ansträngning. Det här rekommenderar jag verkligen som vardagsmåltid, särskilt till de som känner att de tycker att det är svårt med matlagning
Häll av och skölj bönorna i durkslag under kallt vatten. Söndag 26 april 2015. Vi tog dessutom i och använde 80%-ig mörk choklad (Lindt) mot 60% som stod i receptet. Receptet kommer ur ”Buffé” (3/2015). 150 g mörk choklad, 60-80%. 26 x 20 cm med bakplåtspapper. Nu ska ni också få ta del av vårt senaste publicerade matreportage i Kuriren (6/2015) där temat på vår matvrå var ”vårens fester” där vi tipsade om olika sallader som en del av en buffé. 150 g mörk choklad, 60-80%
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.