Vilodag idag efter en härlig helg med uppmärksamhet kring bägge böckerna ”Sju steg till ett friskare jag” och ”Laga Glutenfritt” på bokmässan i Göteborg
hade jag bara haft mer lemon curd att ha i så hade den ju sett riktig fin ut också, men det hade jag inte så då räddade jag rullen med blåbärssylt istället
De var verkligen perfekta att baka med dottern. Annars är det alltid mjuka kakor jag bakar med henne. Forma till små kulor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper
Krämig mousse med seg choklad i. Häll upp och toppa med färska jordgubbar och rostad kokos. Coconut creme köps i vanliga livsmedelsbutiker och ser ut såhär
Nicecream medchokladrippel och karamell. Inga ursäkter alltså – det är inte ens dyrt… OK, visst, det krävs att man laddar upp i början med nya råvaror i skafferiet men redan efter ett par veckor är man igång
Men de är så rackarns tjusiga med sin chokladrippel och de där gula små konserverade mandarinerna. Jag förstår att inte alla börjar sin vecka med en gräddbakelse men det är faktiskt min födelsedagsvecka
Har man choklad i kakan behövs ingen chokladrippel. Idag passade jag på att använda lite ingredienser som fanns hemma, så det blev en mandelkaka med nougatglasyr och Rocky Roadtopping
Limepaj i glas och kokosmousse medchokladrippel. Ganska mysigt i och för sig men jag gick bara ut för att följa med Steve som sällskap när han skulle köpa pizza
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.