Vilodag idag efter en härlig helg med uppmärksamhet kring bägge böckerna ”Sju steg till ett friskare jag” och ”Laga Glutenfritt” på bokmässan i Göteborg
De var verkligen perfekta att baka med dottern. Annars är det alltid mjuka kakor jag bakar med henne. Forma till små kulor och lägg dem på plåt med bakplåtspapper
Krämig mousse med seg choklad i. Häll upp och toppa med färska jordgubbar och rostad kokos. Coconut creme köps i vanliga livsmedelsbutiker och ser ut såhär
För ett tag sedan blev jag tillfrågad av SodaStream om jag ville vara med i en utmaning om att laga en somrig dessert med SodaStreams smaksättare Natural som ingrediens
Nicecream medchokladrippel och karamell. Inga ursäkter alltså – det är inte ens dyrt… OK, visst, det krävs att man laddar upp i början med nya råvaror i skafferiet men redan efter ett par veckor är man igång
Men de är så rackarns tjusiga med sin chokladrippel och de där gula små konserverade mandarinerna. Jag förstår att inte alla börjar sin vecka med en gräddbakelse men det är faktiskt min födelsedagsvecka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.