Mangofromage med chokladrippel
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 225 g mango
  • 15 st gelatinblad
  • 13 st ägg
  • 11 dl socker
  • 12 dl vispgrädde
  • 125 g mörk choklad
  • 11 st passionsfrukt
  • 14 st physalis
  • 14 st kumquats
  • 1225 g mango fryst 5 st gelatinblad 3 st ägg 1 dl socker 2 dl vispgrädde Garnering: 25 g mörk choklad smält 1 st passionsfrukt 4 st physalis 4 st kumquats Det här behövs till 4 port:Låt mangon tina och mixa den. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. Dela äggen i gulor och vitor.
  • 1 Vispa äggulor och socker vitt och pösigt och rör i mangon. Vispa grädden.
  • 1 Vispa äggvitorna till hårt skum. Ta upp gelatinbladen och smält på svag värme. Rör ner gelatinet i mangon.
  • 1 Blanda i grädden och vänd till sist i äggvitorna. Fördela fromagen i fyra formar och ställ dem kallt i minst 4 timmar.
  • 1 Stjälp upp fromagen på tallrikar och garnera med smält choklad, passionsfrukt, physalis och kumquats.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.