Gäller ju att passa på när solen visar sig från sin bästa sida. Men innan jag drog iväg på alla dessa äventyr så var det givetvis frukost, och idag åt jag en smoothiebowl
Ett nytt recept som jag tidigare aldrig lagat och som är en fortsättning på utforskningen av det asiatiska köket (jag tror på riktigt att jag aldrig kommer att tröttna på asiatisk mat
Jag och en fantastiskt duktig app-utvecklare håller i skrivande stund på att fixa och trixa med appen och recepten för att den ska bli så snygg och lättanvänd som möjligt
Jag var skeptisk. Att väga, tillaga och komponera matlådor, ja – det tar tid. Tasty healths bananbröd. Jag är inte värst förtjust för banan i bakverk, byter vanligtvis ut det mot äppelmos
Därefter blir det kokt ål med potatis och senapssås, å en lille en. Sedan tar man sig glatt ann den ljuvligt knaperstekta ålen och ett potatismos from heaven med smör och sirapshåla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.