Fikabröd

Fikabröd

Silviakaka

Silviakaka

Ingredienser Portioner. 30 bitar Kaka 4 ägg 4 dl strösocker 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 dl vatten 1 msk smör eller margarin (till formen) Glasyr 250 g smör 2 1/2 dl strösocker 1 1/2 msk vaniljsocker 3 äggulor Garnering 1 dl kokos Lägg till i inköpslistan
Biskvier på jordgubb, passionsfrukt och choklad.

Biskvier på jordgubb, passionsfrukt och choklad.

Bottnarna. Värm ugnen till 175 grader. Rosta mandeln och mixa fint. Blanda med sockret och tillsätt en äggvita i taget så att konsistensen blir en ganska fast röra som lätt bildar toppar
Jordgubbsbiskvier med vit choklad

Jordgubbsbiskvier med vit choklad

Bottnar. Riv mandelmassan och blanda för hand med strösocker och kakao. Vispa äggvitan till hårt skum och blanda försiktigt ned i mandelmasseblandningen
Bananbiskvier med mörk choklad

Bananbiskvier med mörk choklad

Bottnar. Riv mandelmassan och blanda för hand med strösocker och kakao. Vispa äggvitan till hårt skum och blanda försiktigt ned i mandelmasseblandningen
3 biskvier på Hannas vis

3 biskvier på Hannas vis

Botten. Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Riv mandelmassan och rör ihop den med äggvitan och sockret till en jämn smet
Stora kokostoppar med vit choklad & hallon

Stora kokostoppar med vit choklad & hallon

Stora kokostoppar med vit choklad & hallon. Hur söta är inte dessa kokostopparna. Men som jag slet mitt hår när jag bakade dessa första gången
Biskvier med smak av pepparkaka

Biskvier med smak av pepparkaka

Sätt på ugnen på 175 grader. Riv mandelmassan och blanda väl med äggvitan. Spritsa ut bottnarna i storlek av en 5 krona
Daimsnittar

Daimsnittar

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienser utom daim i en bunke till en fast smet. Hacka 1 dubbeldaim till små bitar och knåda in i degen