Att bo i stuga på skidsemestern är ju supermysigt, men det kan vara lite vanskligt att veta vad man ska laga för mat som går snabbt, är mättande och inte kräver för många ingredienser som måste släpas upp i bil och riskerar att bli dåliga
Salta, peppra och stek tills fin stekyta. Vänd ner salladslöken och spenaten. 1 Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna. 2 Tillsätt zucchini, vitlök och sambal. Häll i crème fraiche och låt småputtra 5 min. 3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen
Kan göras i förväg och värmas på inför servering. Lägg två musslor per person på salladen. Hacka svampen ganska fint utan att det blir mos, liksom oliver, tomateroch nötter
Vill du ha topping som på mina bilder, på med frön. Oftast när jag blir återhämtad kommer kreativiteten och ur det ett nytt recept på glutenfria bullar med valnötter, hallon och lingon
På helgerna har jag mer tid och vi brukar laga lite godare och "lyxigare" mat som t. Förstår om det är svårt att få en överblick med tanke på att jag mest lägger ut enstaka recept och inte mina övriga måltider
Två sista bilderna från JO, ArlaFoods . Jag gillar att packa med mig matsäck till utflykten för att kunna äta som picnic någonstans på en bänk eller en filt
Låt allt fräsa på hög värme. Att ha frukt i mat piggar upp och ger en fräsch touch. För att inte tala om hur gott det är att äta avokado till så gott som all slags mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.