Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Det var det frukosten bestod av i morse och det var mer än gott för att magen och mitt humör blev nöjda innan jag satte mig i bilen med mitt pick och pack och åkte till flygplatsen
Täck över med bakduk, och låt jäsa en timme. ½ dl skalade hampafrön. Nu tyckte jag ändå det var läge att försöka sig på lite bakning - och joodå, jag var försiktig, jag lovar
Grapefrukt,. Har huvudvärk och är därmed hemma idag (precis som igår). Toppa med något gott. Less man blir på huvudvärk när den blir sådär intensiv och håller på så det inte går att jobba
Jag älskar att exprimentera med olika brödsorter, och det här är den senaste innovationen, ett riktigt näringsmaxat bröd - glutenfritt förstås - med en massa go´a ingredienser i form av bra fettsyror, viktiga mineraler, vitaminer och fibrer
På missionsstationen i Kongo där jag växte upp började vi alltid dagen med färsk frukt, ofta just grapefrukt, men också ananas, papaya, avocado, banan, mango
En mycket fräsch men även matig sallad på råa gulbetor och fänkål smaksatt med grapefrukt och krasse, perfekt som tillbehör till en god fisk eller som en bufférätt
Kycklingspett medhampafrönoch kokosKolhydratssnål maträtt med proteinrika kycklingspett som är dubbelpanerad i kokosmjöl ochhampafrön som är rik på nyttiga fettsyror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.