Socker- och chiligrillad lax med vacker betsallad
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g Polkabetor
  • 400 g Gulbetor
  • 400 g Rödbetor Färsk
  • 600 g Marinerad Kronärtskocka
  • 100 g Ruccolasallat
  • 4 msk Olivolja
  • 1.5 msk Balsamvinäger Vit
  • 1.5 msk Senap Grovkornig
  • 0.5 tsk Salt Fint
  • 0.5 tsk Svartpeppar Malen
  • 1 st krukor Dill - färsk
  • 800 g Laxfilé Färsk
  • 1 msk Olivolja
  • 0.5 msk Chiliflakes
  • 1 msk Strösocker
  • 1 msk Flingsalt
  • 0.5 msk Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.