Eftersomdet varit glest medpajätande här hemma. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Man är ju aldrig så kritisk som när det kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Fräs löken i smör tills den är mjuk. Sila bort vattnet och mixa palsternackan i en matberedare med lätt creme fraiche och mjölk
En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Detlåter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Sen kavla ut och lägga i pajformen, nagga med gaffel och grädda som vanligt. Jag har nog äntligen hittat detbästareceptet på pajdeg, för mej som vill undvika vitt mjöl och mjölkprodukter
Detsom är så bra meddenna måltid är att den nästan är ännu godare dagen efter. När det får puttra tillsammans med kryddor och tomatsåsen så blir den så fantastiskt god
Ät och njut av dengoda glassen i gott sällskap. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.