Rätten blir godast om du gör den dagen innan den ska ätas och värmer den iugnen. Smaksätt med salt och peppar och häll blandningen över potatis och korv
4 port Falukorvi ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korveniskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv. 2st tomater
Ingrediensernatillfyllningen ser ni här, säkert kan man krydda medvitlök också om man vill det, eller varför interinglalitebalsamicokräm över innan den åker iniugnen om nivill ha någon annan version av detta matmöte
Skåra korveniportionsskåror, lägg ner alla ingredienser runt omkring och tryck gärna inlite grann ikorvskårorna, dra några drag med svartpepparkvarnen och slå på buljongen, klicka ut smöret och den rivna osten
Dela korvarna på hälften. Repa över timjan och servera med senap. Skala och tärna rotselleri och kålrot. Gnugga morötterna rena och skär till lagom bitar
Skär de soltorkade tomaternaimindrebitar och fördela dom och osten mellan korvskivorna. Skär korveniskivor, men inte helt igenom och lägg korveni en ugnssäker form
Varför inte göra korv stroganoff literoligaremed hjälp av tomater. Låt koka upp och lägg sedan iskivadecocktailtomater och strimlade soltorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.