Efter att ha provat flera olika recept på våfflor har jag nu experimenterat fram mitt favoritrecept. Perfekt frasiga våfflor som smakar precis som våfflor ska smaka
)Receptet är det som följde med i förpackningen och det blir en JÄTTESATS. -)BelgiskavåfflorMånga. Det belgiska våffeljärnet däremot kommer att användas flera gånger och varianten med nutella, banan och grädde var helt i min smak
Det är ju våffeldagen nästa vecka och vi tjuvstartade redan idag med lite härligt tjocka belgiskavåfflor, man glömmer bort hur gott det är tillsammans med grädde och jordgubbssylt
Här kommer mitt bästa hittills. För det är just där som jag ätit världens godaste våfflor. De våfflorna har fått mig att köpa ett belgiskt våffeljärn och otaliga gånger desperat försökt ändra mina recept för att få dem lika goda
Den typiska belgiska våfflan är högre, lättare och fluffigare än en klassisk våffla. De är även större än vanliga våfflor, så det är en fördel om du har ett speciellt järn när du steker dem
Våfflor. Alla älskar väl våfflor. Jag var iväg tidigare idag på förmiddagen till norra Öland och hade lovat barnen att vi skulle grädda våfflor när jag kom hem
Receptet kommer från Leila Lindholms bok One more slice. Har ett våffeljärn hemma för att göra lite tjockare belgiskavåfflor,kunde inte bestämma mig för om jag ville ha det eller klassiska våfflor idag, så därför fick det bli både ock
Barnen önskade våfflor och jag tog tillfället i akt att inviga det nya belgiska våffeljärnet. Till våfflorna serverade jag vispad grädde och tinade blandade bär smaksatta med lite Stevia Strö
1. Separera äggula och vita i varsin skål. 2. Blanda samtliga torra ingredienser. 3. Vispa ner tre fjärdedelar av mjölken, smör och äggulor och rör till en jämn smet
Redan på lördag är det dags och här hittar ni det perfekta receptet för belgiskavåfflor. Inte så tokigt att bjuda på belgiskavåfflor till frukost, brunch eller eftermiddagsfikat
Så i dag har jag nya krafter och firar det med nygräddade våfflor och inte vilka som helst utan belgiska som är enligt mig de allra godaste, lite lyxigare dessutom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.