BBQ Tofu salladsskålar
seevine.com
seevine.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 kopp </p> vanlig grekisk yoghurt
  • 1 matsked </p> vatten
  • 1 </p> mediumskaljon, tunt skivad
  • 1 matsked </p> färskpressad citronsaft
  • 1 kryddnejlika </p> vitlök, malet
  • 1/4 tesked </p> kosher salt
  • 14 till 16 ounces </p> extrafast tofu, dränerad och mattad torr
  • 1 1/2 teskedar </p> paprika
  • 1 tesked </p> malda kummin
  • 1 tesked </p> Chili pulver
  • 1 tesked </p> vitlökspulver
  • 1 tesked </p> kosher salt, uppdelat
  • 1/2 tesked </p> nymalt svartpeppar, uppdelad
  • 1/4 tesked </p> rökt paprika
  • 3 1/2 matskedar </p> olivolja, uppdelad, plus mer för bakplåten
  • 2 medium </p> sötpotatis (ca 1 1/2 pund totalt), skuren i 1/2 tum tjocka halvmånar
  • 3 koppar </p> broccolifloretter (ca 1 medium huvud)
  • 1/4 kopp </p> grillsås
  • 1 kopp </p> kokt brunt ris
  • 1 (15 ounce) burk </p> svarta bönor, dränerade och sköljda
  • 1/2 kopp </p> hackad färsk koriander

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.