Tartar på sotade räkor, färsk kål och rucoladressing. Grov råbiff, sparriskräm och parmesan. Jag lånar inspiration från Klas Lindbergs eleganta meny som publiceradesi DN för några veckor sedan
ade inlägg och förhoppningsvis lär det komma många fler. ) Jag har inte ens kommitigenom en fjärdedel av min recepthög och jag tycker den växer hela tiden, härligt
Jo, men visst. Sonen har varje vecka sedan i början av februari haft några dagars med feber. Nu ville den INTE ge med sig så det biddetill att besöka doktorn
Jag minns det inlägget. Jag och treåringen har en deal. Jag minns det inlägget. När vi går tillbiblioteket går det inte att undvika det inbyggda caféet som frestar alldeles vid entrén, och en godsak är snarare regel än undantag
Ni måste ha hörsammat minuppmaning om att det fanns mer på minhemsida än blogginlägg om Polen, stuvade makaroner och rabarbercheesecake för under oktober rördes det om i grytan och fokus hamnade på helt andra inlägg
Förra helgen fick jag ett samtal från en av Darlingenskompisar som ville att jag skulle baka kakor (med superkort varsel plus att jag jobbade de dagarna) som de skulle ha på mannens svensexa
Kan ni tänka er. Och jag måste ju säga att om jag inte hade haft någon som läste dom så hade jag aldrig fortsatt, så Ni har en lika stor del i det hela
Månadsskifteinnebär ju att jag presenterar föregående månads mest populära inlägg och extra kul är det att mittblogginlägg från en fullständigt galen kväll med Anton och Cabaret Candy Club tog sigin på första plats och slog övrigainlägg med hästlängder
Första inlägget, känns nästan lite nervöst, vad ska man skriva om. -)När jag provsmakade fördes min tankar direkttillbakatillmin barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarnafick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Två dagar fyllda med skratt, kärlek, värme, djupa och ytliga samtal, god mat, god dryck och en massa lek har vi avverkat hos familjen B bosatta lite norröver
Jonas skrev ett nästan litehatisktblogginläggriktattill alla dietister. Jag skriveri bloggen för att det ger energi, jag får uppdatera miginommitt jobb och intresse och bli bättre på det jag gör
Tänk att vi redan haft högsommarvärme trots att det bara är precisi början av sommaren. Känns heltokigt, och vi får hoppas att det inte är slut på länge länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.