) så går det bra. Gör dem ganska små, tänk amerikanska pannkakor och låt dem få bra färg på första sidan, så kommer det inte vara några problem att vända på dem
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Inte så bra kanske, men det fick bli lite så idag. Jag blev inte jättemätt av det här, men jag måste ju vänja magen vid mindre mat så om ett tag så lär jag nog bli mätt på en portion av den här storleken
Åh vad jag är förtjust i denna bananpannkaka som man snabbt fixar ihop med bara banan och ägg. Ett helt underbart frukost- och mellanmålsalternativ som är lätt att variera med olika typer av tillbehör och eventuella smaksättningar
frukt i skivor och bitar eller tinade bär, vispad kokosgrädde eller chokladsås passar också till. Kör matberedaren helt kort så att du får en jämn smet
Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.