Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Blanda i avrunna, hallon och blåbär. 1 förp frysta hallon och blåbär. Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter
Dessa har jag också kryddat med lite kanel, det förhöjer verkligen smaken. Till jul när det bakas mycket pepparkakor, lussebullar, det kokas julgodis och spritsas pepparkakshus så kan det vara gott med lite fikabröd som inte är just ”juliga”
Hallon och blåbär med Sabayon * 6-8 portioner ca 300 g lätt sötade hallon och blåbär Sabayon. Läs även andra bloggares åsikter om Sabayon , Hallon och blåbär med Sabayon , 6-8 portioner ca
kanel. Sätt ugnen på 200°. Mosa bananerna. Vispa sirap, farin och ägg. Rör i olja och yoghurt. Blanda de 2 mjölsorterna, bakpulver och kryddor i en skål, rör ner det i smeten
Den blev sådär härligt krämig så den fick ätas med en sked. 3dl soyamjölk, 1 banan, 1,5dl blåbär, 1/2dl mango, 2dl hallon // Mixa ihop bananen med soyjamjöken, tillsätt de frysta bären och mixa det slätt. 2dl hallon
Och jag har fått en påse med Body Detox hemskickat ifrån myfittea som jag börjar med idag. Mitt i frukosten så stegar Kevin ut i hallen och sätter på sig mössa och halsduk så satt han med det på sig resten av frukosten, han frös sa han, sen tog han ett varmt bad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.