50 g Milda mat & bak margarin. 2 dl Milda Mat & Visp 26%. Botten. Smält margarinet i en kastrull, mixa gärna muslin lite lätt i en matberedare och slå över det smälta margarinet
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Smoothie kan smaksättas hur man vill och smakar alltid lika fäscht och gott. Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter. Rör ihop ägget, crème fraiche, socker och vaniljsocker
Mmmmm. underbart gott. )) Kolla gärna mina andra nyare recept. Hallon och blåbär med Sabayon * 6-8 portioner ca 300 g lätt sötade hallon och blåbär Sabayon
Färska eller frysta tinade hallon & blåbär. Färska eller frysta tinade hallon & blåbär. Underbart goda och luftiga franska småkakor med smak utav citron och bär
Sätt ugnen på 150 grader. Smält smöret och låt det svalna. Krossa digestivekexen. Blanda samman kanelen med kexsmulorna och tillsätt sedan smöret och mjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.