Jag älskar inlagd rödlök men inte allt socker som man använder, så hittade jag ett recept med lime för ett tag sen i en tidning som jag testade idag och det blev perfekt
Banansemla. Det här med microkakor är ju riktigt smidigt. Det går snabbt, det blir lika gott som om man tillagar dem i ugnen och det är enkelt att röra ihop om man får oväntade gäster
Man kan väl säga att sötad musli är väldigt mycket godare. Då överdriver man ju inte. Men efter att ätit denna i några dagar har man vant sig och tycker att den är god, den med
Jag jobbade som bagare på Konsum Avenyn för 6 år sedan och då experimenterade vi fram en vörtbrödsversion av vårt bästsäljane levainbröd, och det blev jättebra
Jag lagar många maträtter där en osötad grov senap är en ovärderlig ingrediens. Från början använde jag grov Dijonsenap, men sen ett halvår tillbaka går den inte att hitta i en enda butik i vår närhet
FRÅN 4 MÅNADER. RECEPT. osötat äppelmos. Äpplen. lite vatten. såhär gör jag. Jag har senaste veckorna fått SÅ (. ) många frågor om hur jag gör äppelmos/puré till Inga-Lisa
Äppelpaj. I fredags åt vi äppelpaj till eftermiddagskaffet. lyxigt och gott. Jag gjorde pajen i portionsformar, perfekta att ställa fram och alla får varsin
Osötat äppelmos är perfekt på gröten, som ingrediens i desserter eller går bra att använda i bakning där det kan ersätta smör/kokosolja helt eller delvis och gör att bakverken blir saftiga utan tillsatt fett
Denna tårta har endast sötning från dadlarna i botten. Botten. 2,5 dl sötmandel 12 medjool dadlar 1 tsk vanilj2-3 msk raw kakao Mixa allt i matberedare och tryck ut i en avtagbar form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.